Bussaco Palace Hotel Portugal

GPS koordinater: Breddgrad: 40°22'33.78"N Längdgrad: 8°21'53.47"V

Fastän Bussaco Palace Hotel ser ut att vara långt borta från vardagslivet finns det väldigt bra förbindelser hit och det ligger bara 15 km från den viktigaste motorvägen i Portugal som sträcker sig mellan Lissabon och Porto. Med sitt läge mitt i Portugal är det en utmärkt plats att stanna på under en resa, eller ha som bas från vilken du upptäcker detta vackra område.

Den “heliga skogen” Bussaco som omger hotellet är ett populärt utflyktsmål för de som vill uppleva denna unika kombination med en naturlig skog och sekler av mänsklig påverkan. Det har skett en omfattande plantering av exotiska plantor från hela världen och det finns flera kapell och andra religiösa sevärdheter.

På bara 15 km avstånd ligger den härliga kurorten Curia och systerhotellet till Bussaco Palace, Curia Palace hotel, vars faciliteter kan användas av gästerna på Bussaco Palace. Mindre än 30 km bort ligger den gamla universitetsstaden Coimbra och den romerska arkeologiska platsen Conimbriga. Och runt omkring oss finns Bairrada-områdets fantastiska kokkonst, med Portugals bästa ugnsstekta spädgris, som vanligtvis avnjuts med ett lokalt mousserande vin. Kom och upptäck hemligheterna och fröjderna i denna region som är tämligen okänd.


 

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.