Bussaco Palace Hotel Portugalin

GPS koordinaattorit: Leveysaste: 40°22'33.78"P Pituusaste: 8°21'53.47"L

Kun Bussaco Palace Hotel näyttää olevan kaukana arkipäivän elämästä, sinne on itse asiassa helppo päästä, ollen vain 15 km päässä Portugalin tärkeimmältä moottoritieltä, joka kulkee Lissabonin ja Porton välissä. Portugalin keskiosissa, se tekee erinomaisen pysähdyksen matkalle, tai lähtöpaikaksi josta tutkia tätä kaunista aluetta.

Bussacon “pyhä metsä”, joka ympäröi hotellia, on suosittu ulkoilupaikka niiille jotka haluavat nauttia tästä luonnonmetsän ja vuosisatoja vanhan ihmiskäden väliintulon yhdistämisestä, laajoilla ympäri maailmaa tuoduilla eksoottisten kasvien viljelyistä ja kappelien ja muiden uskonnollisten nähtävyyksien uurteista.

Vain 15 km päässä löydätte ihanan Curian kylpyläkaupungin ja Bussaco Palacen sisarhotellin, Curia Palace hotellin, joiden tiloja voivat käyttää Bussaco Palacen vieraat. Alle 30 km päässä on Coimbran muinainen yliopistokaupunki ja roomalainen arkeologinen paikka Conimbragassa. Ja ympäriltä löydätte Bairrada alueen erinomaisen keittiön, Portugalin parhaalla paistetulla porsaalla, joka yleensä nautitaan paikallisen kuohuviinin kanssa. Tulkaa ja tutkikaa tämän vähän tunnetun alueen salaisuudet ja herkut


 

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.