Bussaco Palace Hotel Rum och Sviter

De stora rummen har högt i tak och påminner om att detta är ett palats. Rummen och sviterna är alla inredda med tidstypiska möbler, med stilar som utvecklats under flera sekler hela vägen till Art Nouveau. Linnena i sängar och badrum är alla av finaste portugisisk kvalitet. Samtliga rum har luftkonditionering, satellit-TV, direkttelefon och de privata badrummen har en hårtork.

Och skulle du behöva ännu mer utrymme och lyx finns det vackra sviter som gör att du känner dig som en kung eller drottning. Dom Manuel och Dom Luis juniorsviterna har fantastisk utsikt över trädgården och den eleganta och överdådiga Queen Amélia-sviten har kungligt utrymme och ett vardagsrum. Den enastående Royal sviten har en ännu mer palatsliknande dimension, med en matsal och ett enastående vardagsrum, omklädningsrum och sovrum. Den stora balkongen har en vacker panoramavy över trädgården och den omgivande skogen. Imperial-sviten består av Royal-sviten och ett Superior-rum.


 

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.