Bussaco Palace Hotel Restauranger och Barer

Hur många möjligheter får man att äta middag i en tidigare kunglig banketthall? Med sina kristallkronor, ett intrikat snidat innertak, utsirad Neo-Manueline design, imponerade målningar och vackra dörrar som leder ut till terrassen, är detta en av de bästa platserna att verkligen få uppleva hotellets palatsliknande atmosfär. Denna magnifika plats inrymmer nu Bussaco Palace João Vaz restaurangen, med servering av rätter som skulle ha varit en upplevelse även för den kungliga familjen. Välj mellan klassisk fransk kokkonst och traditionell regional portugisisk kokkonst, som exempelvis den berömda ugnsstekta spädgrisen och lammet. Och det skulle var väldigt synd att inte komplettera detta med ett exceptionellt Bussaco-vin, exklusivt för hotellgruppen.

Om du vill ha afternoon tea eller en fräsch drink har den imponerande Salão Nobre (förnäma salen) precis den luxuösa komfort som gör små evenemang till minnesvärda upplevelser. Vid änden av denna sal finns baren där du kan välja mellan ett stort urval av portugisiska och internationella drinkar. Vad sägs om att slå sig ner i en bekväm fåtölj och göra tillfället till ett underbart minne genom att prova de finaste regionala vinerna och likörerna, eller en sällsynt årgång portvin?


 

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.