Bussaco Palace Hotel Portugal

GPS Koordinater: Breddegrad: 40°22'33.78"N Længdegrad: 8°21'53.47"V

Det virker som om Bussaco Palace Hotel ligger langt fra alt, men faktisk tager det kun 15 minutter at komme dertil fra motorvejen, som går mellem Lissabon og Porto. Det er et udmærket stop på vejen, da det ligger midt i Portugal, og det er også godt som udgangspunkt til at udforske det smukke område.

Busacos “hellige skov”, som omgiver hotellet, er et populært udflugtssted for folk, som ønsker en unik kombination af naturskov og århundreders menneskelig indgriben med de mange eksotiske planter fra hele verden og snesevis af kapeller og andre religiøse seværdighede.

Knap 15 km derfra ligger den dejlige kurby Curia og Bussaco Palaces søsterhotel Curia Palace hotel, hvis faciliteter står til rådighed for gæsterne på Bussaco Palace. Mindre end 30 km fra hotellet ligger den gamle universitetsby Coimbra og de romerske arkæologiske udgravninger i Conimbriga. Og i hele området får man serveret det sublime Bairradas mad med Portugals bedste stegte pattegris, som man plejer at nyde med den lokale mousserende vin. Kom, og oplev denne næsten ukendte region med alle dens hemmeligheder og nydelser.


 

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.