Bussaco Palace Hotel Portugal

GPS coördinaten: Geografische breedte: 40°22'33.78"N Lengte: 8°21'53.47"O

Hoewel het Bussaco Palace Hotel ver verwijderd lijkt van het dagelijkse leven, is het eigenlijk zeer goed bereikbaar, omdat het maar 15 km van de belangrijkste snelweg in Portgal ligt, die loopt van Lissabon naar Porto. Het is in het midden van Portugal tevens een uitstekende tussenstop tijdens uw reis, of een prima startpunt voor een ontdekkingstocht door dit prachtige gebied.

Het ‘heilige bos’ van Bussaco, wat rond het hotel ligt, is een populair gebied voor mensen die willen profiteren van de unieke combinatie van een natuurlijk bos en de eeuwenlange menselijke interventie, met de overdadige kweek van exotische planten van over de hele wereld en resten van kapellen en andere religieuze bezienswaardigheden.

Op nog geen 15 km ligt een spa in het prachtige stadje Curia, evenals het zusterhotel van het Bussaco Palace, het Curia Palace hotel, met faciliteiten die ook kunnen worden gebruikt door gasten van het Bussaco Palace. Op minder dan 30 km ligt de oude universiteitsstad Coimbra en de Romeinse archeologische opgraving in Conimbriga. En in de hele omgeving treft u de geweldige keuken van de Bairradaregio, met het lekkerste gebraden speenvarken van Portugal, doorgaans met een heerlijk lokaal wijntje erbij. Kom zelf en ervaar de geheimen en heerlijkheden van deze nog weinig bekende regio.


 

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.