Bussaco Palace Hotel Portugal

GPS Koordinater: Breddegrad: 40°22'33.78"N Lengdegrad: 8°21'53.47"V

Mens Bussaco Palace Hotel synes fjern fra hverdagen, er hotellet faktisk lett tilgjengelig. Bare 15 km fra den viktigste motorveien i Portugal som går mellom Lisboa og Porto. Hotellet, som ligger i midt-Portugal, er et utmerket stoppested på en reise, eller som base for å utforske dette vakre området.

Bussacos "hellige skog", som omgir hotellet, er et populært utfluktsmål for de som ønsker å nyte denne enestående kombinasjonen av en naturlig skog og århundrer av menneskelig innblanding, med omfattende dyrking av eksotiske planter fra hele verden og restene til kapeller og andre religiøse severdigheter.

Knapt 15 km. unna ligger den deilige spa byen Curia og søster-hotellet til Bussaco Palace, Curia Palace Hotel, hvor fasilitetene kan brukes av gjestene fra Bussaco Palace. Mindre enn 30 km. unna ligger den gamle universitetsbyen Coimbra og det arkeologiske romerske stedet i Conimbriga. Over alt vil du finne god mat fra Bairrada-området. Her kan du spise Portugals beste stekte smågris som gjerne nytes med lokale musserende viner. Kom og oppdag hemmelighetene og gledene av denne lite kjente regionen.


 

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.