Hotel Príncipe Perfeito Viseu Portugal

I fortryllende omgivelser med vakre velstelte hager, ligger det staselige 4-stjerners Hotel Príncipe Perfeito, kun 5 minutter fra sentrum av historiske Viseu. Med sin flotte beliggenhet, også nær avkjørselen til Serra da Estrela, er Hotel Príncipe Perfeito det ideelle valget for en forretningsreise eller for en ferie til å utforske denne fascinerende og uoppdagede regionen.

Hotellet er bygget i en herskaplig herregårdstil og har frodige, grønne omkringliggende områder som gir det en beskyttet og fredelig atmosfære. Hotellet har alle moderne fasiliteter og komfort som forventes og er innredet i en klassisk stil med en unik, skreddersydd design. Det er stolt av sin eksepsjonelle service og du vil oppleve varm gjestfrihet under hele oppholdet.

De romslige og komfortable rommene, et bredt utvalg av fritidsaktiviteter, flotte spisemuligheter og en innbydende atmosfære vil gjøre at du ønsker å forlenge oppholdet.

Hotel Principe Perfeito er like perfekt som prinsen som gav navnet til hotellet.

HOTÉIS MONTEBELO
Penalva do Castelo - Casa da Ínsua
Vale da Aguieira - Montebelo Aguieira Lake & Resort Spa
Viseu - Palácio dos Melos Hotel :: Montebelo Hotel & Spa :: Príncipe Perfeito Hotel

Quickbooker

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.