Hotel Príncipe Perfeito Viseu Portugal

I en vacker miljö i minutiöst planerade trädgårdar ligger det praktfulla 4-stjärniga Hotel Príncipe Perfeito på bara 5 minuters avstånd från den historiska stadsdelen i Viseu. Med det utmärkta läget, dessutom nära avfarten till Serra da Estrela, är Hotel Príncipe Perfeito det idealiska valet för affärsresenären eller för semesterfiraren som vill utforska denna fascinerande och oupptäckta region.

Hotellet som är byggt i herrgårdsstil, har lummiga omgivande grönområden som ger det en skyddad och rofylld atmosfär. Här finns alla de moderna faciliteter och den komfort som krävs och dekorationen är i en klassisk stil med en unik, skräddarsydd design. Här är man stolt över sin exceptionella service och du möter en varm gästvänlighet under din vistelse.

De rymliga och bekväma rummen, ett stort urval med utomhusaktiviteter, härliga middagar och en välkomnande atmosfär gör att du kommer att känna det svårt att slita dig härifrån.

Hotel Príncipe Perfeito är lika perfekt som den prins varifrån hotellet hämtat sitt namn.

HOTÉIS MONTEBELO
Penalva do Castelo - Casa da Ínsua
Vale da Aguieira - Montebelo Aguieira Lake & Resort Spa
Viseu - Palácio dos Melos Hotel :: Montebelo Hotel & Spa :: Príncipe Perfeito Hotel

Quickbooker

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.