Hotel Príncipe Perfeito Viseu Portugal

Det prægtige 4-stjernede Hotel Principe Perfeito, som ligger i fortryllende omgivelser med smukke haveanlæg, ligger kun 5 minutter fra det historiske centrum Viseu. Den gode beliggenhed og det faktum, at det ligger meget tæt ved afkørslen til Serra da Estrela, gør hotel Principe Perfeito til det perfekte valg for en forretningsrejse eller for en ferie, hvor man kan udforske denne fascinerende og uopdagede region.

Hotellet er bygget i stil med en flot herregård. De frodige og grønne omgivelser giver det en beskyttet og fredfyldt atmosfære. Hotellet har alle de moderne faciliteter og al den komfort, man kan forvente af et 4-stjernet hotel, og indretningen er i klassisk stil med et unikt, specielt tilpasset præg. Hotellet er stolte over den exceptionelle service, og man kan virkelig mærke gæstfriheden under opholdet.

De rummelige, komfortable værelser, det store udvalg af udendørs faciliteter, de udsøgte måltider og den venlige atmosfære medfører, at man ønsker, at man kan blive der lidt længere.

Hotel Principe Perfeito er lige så perfekt som den prins, det er opkaldt efter.

HOTÉIS MONTEBELO
Penalva do Castelo - Casa da Ínsua
Vale da Aguieira - Montebelo Aguieira Lake & Resort Spa
Viseu - Palácio dos Melos Hotel :: Montebelo Hotel & Spa :: Príncipe Perfeito Hotel

Bestilling

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.