Hotel Palácio dos Melos Viseu Portugal

I en historisk bygning som danner en del av den originale inngangsporten til Viseus gamle bydel ligger fem-stjerners Hotel Palácio dos Melos, bare minutter unna de viktigste severdighetene. Du kan ikke ha en bedre beliggenhet for et besøk til denne uoppdagede juvelen i en region med flott naturlig skjønnhet.

Du kommer til å elske baren og terrassens fortryllende utsikt, som tillater deg et unikt utsiktspunkt til å ta i øyesyn aktivitetene i Viseus pulserende sentrum. Del denne privilegerte beliggenheten med ”en spesiell person”. En drink her mens solen går ned er ett av de mange små øyeblikk som vil få deg til å sette pris på oppholdet her.

Hovedbygningen på hotellet har all den luksus og storhet man forventer fra et palass og den nye fløyen legger til et moderne element for en fortryllende blanding. Alle moderne bekvemmeligheter og fasiliteter, slik som trådløst internett, er tilgjengelig, og gjør Palácio dos Melos til det perfekte valget for de som liker den unike fortiden men samtidig verdsetter det beste av nåtiden.

En herlig godbit for ferien!HOTÉIS MONTEBELO
Penalva do Castelo - Casa da Ínsua
Vale da Aguieira - Montebelo Aguieira Lake & Resort Spa
Viseu - Palácio dos Melos Hotel :: Montebelo Hotel & Spa :: Príncipe Perfeito Hotel

Quickbooker

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.