Lissabon Hotel Métropole Sijainti

GPS koordinaattorit: Leveysaste: 38°42'47.91"N Pituusaste: 9° 8'23.26"W

Praça de Dom Pedro IV, joka tunnetaan paremmin Rossiona, on pidetty vuosisatojen ajan Lissabonin sydämenä. Monen tapahtuman ja juhlinnan paikka, se on myös kiireinen sen monen kaupan, kahvilan ja ravintolan akvititeeteillä. Aivan etelä-Baixan alueen ja suuren Avenida da Liberdaden risteyksessä, joka kulkee aivan Edward VII puistoon pohjoisessa ja tunnetun Chiadon ja Bairro Alton alueen väliin lännessä ja Hill linnan muinaisten alueiden rinteille idässä, tämä on poikkeuksellinen lähtökohta liiketoimelle tai vapaa-ajalle.

Aivan tällä aukiolla, hienoilla näköaloilla yli sen ja Saint Georgen linnan, Hotel Métropolen laatu ja sijainti ovat vuosikymmenien ajan vetänyt puoleensa käviöitä. Kirjaimellisesti vain parin minuutin kävelymatkan päässä löydätte itsenne historiallisimmalla tai tyylikkäämmällä ostosalueella, tai tyypillisimmillä aukioilla. Historiallinen Lissabon on jalkojenne juuressa.

Ei voisi olla helpompaa päästä myös kaikille kauempana oleville nähtävyyksille. Belém, sen kuuluisalla tornilla, Jerónimos luostarilla ja kulttuurikeskuksella, on lyhyen raitiovaunumatkan päässä ja hieman kauempana rannikkoa pitkin lyhyt junamatka vie teidät Estorilin ja Cascaisin hienoihin rannikko lomakeskuksiin. Tietenkään kenenkään ei pitäisi käydä Lissabonissa ja jättää väliin lumoavaa Sintraa: suora junakuljetus lähtee Rossion asemalta, aivan kulman takana Métropolesta. Hotel Métropolen sijainti ei voisi olla mukavampi.


 
  • lx01.jpg
  • lx02.jpg
  • lx03.jpg
  • lx04.jpg
  • lx05.jpg

Pikavaraus

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.