Lissabon Hotel Métropole Läge

GPS koordinater: Breddgrad: 38°42'47.91"N Längdgrad: 9° 8'23.26"W

Praça de Dom Pedro IV, bättre känt som Rossio, har under flera sekler ansetts vara Lissabons hjärta. Som plats för många evenemang och firanden, är platsen också sprängfylld med aktiviteter i dom otaliga affärerna, caféerna och restaurangerna. Precis vid skärningspunkten mellan södra Baixa-området och stora Avenida da Liberdade, som sträcker sig hela vägen upp mot Edvard VII-parken i norr och mellan berömda Chiado och Bairro Alto områdena i väster och de gamla områdena på sluttningarna av slottsberget i öster, är detta en mycket bra bas för affärer eller avkoppling.

Kvaliteten och läget för Hotel Métropole har under decennier lockat till sig besökare med sitt läge direkt på detta torg, med fantastiska vyer över det och över Sankt George-slottet. På bokstavligen talat bara några minuters promenadavstånd befinner du dig i några av mest historiska och eleganta shoppingområdena du kan tänka dig, eller på något av de allra mest karakteristiska torgen. Här ligger historiska Lissabon för dina fötter.

Och sightseeingen längre bort kunde inte vara enklare. Belém, med sitt berömda torn, Jerónimosklostret och kulturcentret, ligger bara en kort spårvagnsresa bort. På lite längre avstånd via tåg längs kusten tar du dig till de ståndsmässiga orterna Estoril och Cascais. Ingen ska förstås besöka Lissabon och missa magiska Sintra: ett direkttåg avgår från Rossio-stationen, just runt hörnet från Métropole. Läget för Hotel Métropole kunde inte vara bättre.


 
  • lx01.jpg
  • lx02.jpg
  • lx03.jpg
  • lx04.jpg
  • lx05.jpg

Quickbooker

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.