Lissabon Hotel Métropole Beliggenhed

GPS Koordinater: Breddegrad: 38°42'47.91"N Længdegrad: 9° 8'23.26"W

Praça de Dom Pedro IV., bedre kendt som Rossio, har været Lissabons hjerte i århundreder. Udover at have været centrum for mange store begivenheder og festligheder, er den også fuld af liv på grund af de mange butikker, caféer og restauranter. Med en beliggenhed lige i krydset mellem den sydlige del af Baixa og den pragtfulde Avenida da Liberdade, som går hele vejen til op til Edward VII Park mod nord, og mellem de kendte områder Chiado og Bairro Alto mod vest og de gamle områder på Castle Hill-skråningerne mod øst, er hotellet en helt ekstraordinær base for både forretnings- og ferierejsende.

Hotel Métropoles høje kvalitet og gode beliggenhed har i årtier tiltrukket turister. Det ligger direkte på pladsen og har en fantastisk udsigt over Saint George-slottet. Efter kun et par minutter til fods befinder man sig i de mest historiske eller mondæne shopping-områder eller på de mest karakteristiske pladser. Det historiske Lissabon ligger for dine fødder.

Det kan ikke være nemmere at komme til de seværdigheder, som ligger lidt længere væk. Belém med det berømte tårn, Jerónimos-klosteret og det kulturelle center ligger blot en kort sporvognstur derfra. Lidt længere væk langs kysten kommer man efter en kort togtur til de fornemme kystbyer Estoril og Cascais. Selvfølgelig kan man ikke besøge Lissabon uden også at se det magiske Sintra: Der afgår direkte tog fra Rossio-stationen, som ligger lige rundt om hjørnet fra Métropole. Hotellets beliggenhed kan simpelthen ikke være bedre.


 
  • lx01.jpg
  • lx02.jpg
  • lx03.jpg
  • lx04.jpg
  • lx05.jpg

Bestilling

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.