Lisboa Hotel Métropole Sted

GPS Koordinater: Breddegrad: 38°42'47.91"N Lengdegrad: 9° 8'23.26"W

Praça de Dom Pedro IV, bedre kjent som Rossio, har i århundrer vært betraktet som hjertet av Lisboa. Dette er stedet for mange arrangementer og feiringer og travle aktiviteter fra de mange butikker, kaféer og restauranter. Midt i krysset mellom det sørlige Baixa området og Grand Avenida da Liberdade, som fortsetter opp hele veien til Edward VII parken i nord, og mellom de berømte Chiado og Bairro Alto områdene i vest og de gamle områdene til slottåsen i øst, er dette en eksepsjonell base for forretningsreisende og turister.

Rett på denne plassen, med fantastisk utsikt over St. George slottet, har kvaliteten og plasseringen av Hotel Métropole i flere tiår tiltrukket besøkende. Bokstavelig talt, bare minutter til fots,finner du deg selv i de mest historiske og mest stilfulle shoppingområdene, eller på de mest karakteristiske torgene. Hele historiske Lisboa ligger bokstavlig talt for dine føtter.

Severdighetene som ligger lenger unna kunne ikke vært enklere å nå. Belém, med sitt berømte tårn, Jerónimos klosteret og kultursenteret, er bare en kort trikketur unna. Og litt lenger langs kysten, vil en kort togtur bringe deg til den flotte Estoril- og Cascais kysten. Selvfølgelig bør ingen besøke Lisboa og gå glipp av magiske Sintra. Direkte tog går fra Rossio-stasjonen, like rundt Métropole hjørnet. Beliggenheten til Hotel Métropole kunne ikke vært mer praktisk.


 
  • lx01.jpg
  • lx02.jpg
  • lx03.jpg
  • lx04.jpg
  • lx05.jpg

Quickbooker

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.