Praia Mar Carcavelosissa Ravintola ja Baarit

Kahdeksannen kerroksen Rosa dos Ventos ravintola on Hotel Praia Marin huomattava lisäys. Vieraat nauttivat hienoista panoraama näköaloista Lissabonin Atlantin lahdelta idässä yli Atlantin valtameren ja lännessä yli Sintra vuorien lähes yhtä paljon kuin ruoasta. Upea aamiaisbufetti tarjoillaan täällä ja se on avoinna myös lounaalle ja illalliselle, jolloin ihana auringonlasku tekee kokemuksesta entistä erikoisemman. Ilmapiiri on tyylikäs ja keittiö tähtää tyydyttämään jopa vaativamman illallissyöjän, sekä laadussa että valikoimassa. Se on avoinna aamiaiselle klo: 7.30 – 10.00, lounaalle klo: 12.30 – 14.30 ja illalliselle klo: 19.30 – 22.30

Vieressä olevalla Belavista baarilla on yhtä vaikuttavat näköalat ja se on ihanteellinen kohtauspaikka. Mukava nojatuoli, laaja merimaisema joka koostuu kauniisti ikkunoista, hyvästä juomasta ja erinomaisesta seurasta; miten ihana tapa päättää päivä.

Mukava eteisaula kutsuu teidät nauttimaan rauhallisesta taustamusiikista samalla kun nojaatte hemmottelevaan sohvaan. Rentoutukaa drinkin ja välipalojen kanssa samalla kun luette sanomalehden tai varaamanne erityisen kirjan, tai katselette televisiota.
Se on avoinna klo: 09.00 – 01.00 ja siellä on laaja valikoima virvoitus- ja alkoholijuomia, kahvia, teetä ja kevyitä ruokia.

Allasbaari, lähellä uima-allasta ja avoinna toukokuusta syyskuuhun, antaa teille mahdollisuuden nauttia auringosta, vedestä ja raikkaasta ilmasta jopa pidempään. Joko cocktailia tai kevyttä ruokaa varten, sen sijainti ja mukavuus ovat miellyttäviä.


 
  • praia_mar_restaurants01.jpg
  • praia_mar_restaurants02.jpg
  • praia_mar_restaurants03.jpg

Pikavaraus

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.