Praia Mar Carcavelosissa hotelli alueen tilat

Tulette viipymään bufetti aamiaisenne ääressä, joka tarjoillaan Rosa dos Ventos ravintolassa kahdeksannessa kerroksessa, nauttien kauniista ja kiinnostavasta näköalasta. Tulkaa takaisin lounaalle ja illalliselle, tai käykää baarissa joka on myös tässä kerroksessa ja jolla on yhtä erinomaiset näköalat.

Ja kun haluatte virkistävän uinnin, voitte valita 240m² ulkoilma uima-altaan (allasbaarilla) ja vain lyhyen kävelymatkan päässä olevan valtavan rannan väliltä. Jos haluatte pidemmän kävelyn, on kävely meren äärellä täydellinen. Ovenvartija voi auttaa myös järjestämään aktiviteettejä, kuten golf, ratsastus, tennis, pyöräily, purjehdus, vesihiihto ja leija- ja lainelautailu. Jos haluatte hauskanpitoa sisätiloissa, on esimerkiksi pöytätennistä, käykää pelihuoneessa, josta on pääsy yksityiseen puutarhaan.

Jos teidän tulee olla yhteydessä muihin, pohjakerroksessa oleva tietokonehuone ilmaisella internet yhteydellä on vieraiden käytössä. Jos toitte oman tietokoneen mukaan, tulette arvostamaan ilmaista nopeaa johdotonta internettiä joka on saatavilla kaikilla yleisalueilla ja huoneissa.

Hotelli tarjoaa huonepalvelun, herätyspalvelun, kassakaapit, pesulan ja ilmaisen yksityisen parkkipaikan, lastenhoitoa voidaan järjestää lisämaksusta.


 
  • estoril.jpg
  • golf2.jpg
  • praia_mar_01.jpg
  • praia_mar_facilities01.jpg
  • praia_mar_facilities02.jpg

Pikavaraus

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.