Praia Mar Carcavelos Restaurant en Bars

Het Rosa dos Ventos restaurant op de achtste verdieping is een bijzondere trekpleister van het Hotel Praia Mar. Gasten genieten hier net zo veel van het fantastische uitzicht over de Atlantische baai van Lissabon in het oosten tot de Atlantische Oceaan en het Sintra-gebergte in het westen, als van het uitstekende eten. Het overheerlijke ontbijtbuffet wordt hier ook opgediend en het is ook open voor lunch en diner, wanneer de prachtige zonsondergangen de ervaring nog specialer maken. De sfeer is stijlvol en de keuken streeft naar het serveren van zelfs het meest veeleisende diner, zowel in kwaliteit als keus. Het is geopend van 07.30 tot 10.00 uur, voor lunch van 12.30 tot 14.30 uur en van 19.30 tot 22.30 uur voor het diner.

De aangrenzende Belavista Bar biedt een evenzo indrukwekkend uitzicht en is de ideale ontmoetingsplaats. Een comfortabele leunstoel, het weidse zeegezicht omkaderd door de ramen, een lekker drankje en uitstekend gezelschap, wat een heerlijke manier om de dag af te sluiten.

De comfortabele lobbylounge nodigt u uit om heerlijk te genieten van de achtergrondmuziek terwijl u achterover leunt op een luxueuze sofa. Ontspan met een drankje en een hapje terwijl u de krant of een speciaal boek leest dat u juist voor deze gelegenheid hebt bewaard, of u kijkt gewoon wat televisie.
Het is geopend van 09.00 tot 01.00 uur en het biedt een keur aan frisdrank en alcoholische versnaperingen, koffie, thee en lichte maaltijden.

De bar bij het zwembad is open van mei tot september en laat u nog langer genieten van zon, water en frisse lucht. Of het nu voor een cocktail of een lichte maaltijd is, de ligging en het gemak zijn gewoonweg heerlijk.


 
  • praia_mar_restaurants01.jpg
  • praia_mar_restaurants02.jpg
  • praia_mar_restaurants03.jpg

Snelboeker

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.