Praia Mar Carcavelos Restaurangen och Barer

Rosa dos Ventos restaurangen på den åttonde våningen är en mycket uppskattad del av Hotel Praia Mar. Gästerna uppskattar de fantastiska panoramavyerna från Lissabon i öster till Atlanten och Sintra-bergen i väster nästan lika mycket som den goda maten. Den enastående frukostbuffén serveras här och den är också öppen för lunch och för middag, när fantastiska solnedgångar gör upplevelsen ännu mer speciell. Atmosfären är elegant och kökets kokkonst kan tillfredsställa även den mest krävande middagsgäst, både vad gäller kvalitet och urval. Frukosten serveras från 07:30 till 10:00, lunch från 12:30 till 14:30 och middag från 19:30 till 22:30.

Näraliggande Belavista Bar har en lika imponerande utsikt och är den idealiska mötespunkten. En bekväm fåtölj, den vidsträckta havsbilden vackert inramad av fönstren, en god drink och trevligt sällskap; det kan knappast gå att avsluta dagen på ett bättre sätt.

I den bekväma loungen vid lobbyn kan du njuta av vilsam bakgrundsmusik medan du lutar dig tillbaka på en överdådig soffa. Koppla av med en drink och en lättare matbit medan du läser en tidning eller en speciell bok som du har sparat, eller titta på lite tv.
Loungen är öppen från 09:00 till 01:00 och har ett stort urval av alkoholfria drycker och vanliga drinkar, kaffe, te och lättare rätter.

Vid poolbaren som ligger nära swimmingpoolen och är öppen från maj till september, kan du njuta av solen, vattnet och den friska luften ännu längre. Vare sig du tar en cocktail eller en lättare maträtt, är läget och bekvämligheten härlig.


 
  • praia_mar_restaurants01.jpg
  • praia_mar_restaurants02.jpg
  • praia_mar_restaurants03.jpg

Quickbooker

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.