Praia Mar Carcavelos Restaurant og Barer

Restaurant Rosa do Ventos, som ligger i den åttende etasjen, er et fremragende tilbud på Hotel Praia Mar hvor gjestene kan nyte den fantastiske panoramautsikten over Atlanterbukten i Lisboa i øst til Atlanterhavet og Sintrafjellene i vest, nesten like mye som den utmerkete maten . Den praktfulle frokostbufféten serveres her og den er også åpen til lunsj og til middag. Nydelige solnedganger gjør opplevelsen enda mer spesiell. Atmosfæren er elegant og menyen er rettet mot å tilfredsstille selv de mest krevende ganer, både i kvalitet og i valg. Den er åpen for frokost fra 07.30 til 10.00 for lunsj fra 12.30 til 14.30 og 19.30 til 22.30 for middag.

Ved siden av ligger Belavista Bar som har like imponerende utsikt og er det ideelle møtestedet. En komfortabel lenestol, den ekspansive havlinjen vakkert innrammet av vinduene, god drikke og godt selskap er en vidunderlig måte å avslutte dagen på.

Den komfortable Lobby Loungen inviterer deg til å nyte fredfull bakgrunnsmusikk mens du hviler på en overdådig sofa. Slapp av med en drink og snacks mens du leser en avis eller en spesiell bok som du har spart, eller se litt TV. 

Den er åpen fra 09.00 til 01.00, og har et bredt spekter av soft- og alkoholholdige drikker, kaffe, te og småretter.

Pool Bar, i nærheten av svømmebassenget og åpen fra mai til september, tillater at du nyter sol, vann og frisk luft enda lenger. Enten det er for en cocktail eller et lett måltid er plasseringen og bekvemmeligheten herlig.


 
  • praia_mar_restaurants01.jpg
  • praia_mar_restaurants02.jpg
  • praia_mar_restaurants03.jpg

Quickbooker

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.