Gran Hotel Atlantis Bahía Real, Fuerteventura

Gran Hotel Atlantis Bahía Real ligger på en idyllisk plats på Fuerteventura och kan erbjuda ultralyx i enastående omgivningar. Det ligger alldeles i början av de silkesvita sanddynerna vid Corralejos naturreservat med utsikt över den lilla ön Lobos, som tittar fram mitt i norra Fuerteventuras turkosfärgade vatten och här kan gästerna njuta av magnifika vyer över en av de vackraste platserna på ön.

Hotellet är byggt i utsökt moriskt inspirerad mudejar-stil och tropiska planteringar med palmer kompletterar vackert naturen runt omkring och för tankarna till drömlika arabiska palats någonstans långt borta på någon magisk plats. Specialtillverkade möbler och tyger av hög kvalitet skapar en inredning med fin elegans och man har tänkt på alla detaljer, för att gästerna ska bo så bekvämt som möjligt.

I boendet finns underbar utsikt över havet och rymliga, familjevänliga rum och en rad olika faciliteter till för fogande, som fem restauranger, där man kan smaka på kocken Carles Gaigs haute cuisine, som har utmärkts med en Michelin-stjärna, två pooler, en internationellt känd spa-anläggning, en mängd olika aktiviteter för barn och förstklassiga konferensfaciliteter och service för grupper.

Det här lyxiga hotellet har erhållit ett antal utmärkelser, som borgar för kvalitet och hållbar turism och det erbjuder stor kanarisk gästfrihet på en av övärldens bästa platser.Se priser och boka online här

Quickbooker


EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 001home.jpg
  • 002home.jpg
  • 003home.jpg
  • 004home.jpg
  • 005home.jpg
  • 006home.jpg
  • 007home.jpg
WIFI
Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.