Hotell Jeronimos 8 ligger i Belém, Lissabon, Portugals huvudstad

GPS koordinater: Breddgrad 38º 41' 53.90'' N Längdgrad 9º.12' 18.04'' W

Hotell Jeronimos 8 har ett mycket bra läge som visar sig vara idealiskt beläget för att besöka allt det som Lissabon har att erbjuda, särskilt de historiska monumenten och byggnaderna som Belém helt riktigt är berömt för.

Klostret Jerónimos (200 meter från hotellet): Ett fantastiskt kloster i Manueline-stil, byggt på 16-talet.

Beléms kulturcenter (400 meter bort): Ett kulturcenter med flera auditorier som presenterar dans, teater, konserter m.m. Har ett konferenscenter med restaurang, bar. Fråga i receptionen för information kring aktiviteter och konserter.

Belém-tornet (1,6 km): Denna imponerande borg ligger i Tagus-floden, vid inloppet till flodmynningen, byggd på 1500-talet av kung Manuel den förste. Målet var att skydda flodens mynning mot alla anfall.

Upptäcktsmonumentet (1,5 km): Byggdes på 1960-talet för att hedra 500-årsminnet av Henrik Sjöfararens födelse, och monumentet tornar upp sig över floden och omgivningarna. På insidan av monumentet finns det en hiss som för dig till en terrass med makalösa panaoramavyer över Lissabon och Tagus flodmynning.

En kort färd från hotellet tar dig till Lissabons centrum och till de underbara stränderna vid Estoril och Cascais. Lissabons internationella flygplats ligger på bara 20 minuters avstånd.


 
  • j8_location_01.jpg
  • j8_location_02.jpg

Quickbooker

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.