Hotel Jeronimos 8 ligt in Belem, Lissabon, de hoofdstad van Portugal

GPS-coördinaten: Lengte 38º 41' 53.90'' N-lengte 9º.12' 18.04'' W

Het Hotel Jeronimos 8 ligt op een bevoorrechte locatie, ideaal voor een bezoek aan alles wat Lissabon te bieden heeft, vooral de historische monumenten en gebouwen waar Bélem zo bekend om staat.

Klooster van Jerónimos (200 meter van het hotel): een prachtig klooster in Manueline-stijl, gebouwd in de 16e eeuw.

Cultureel centrum van Belem (op 400 meter): een cultureel complex met verschillende auditoria waar dans, theater, concerten enz. worden opgevoerd, een conferentiecentrum, restaurant, bar. Vraag de receptie voor meer informatie over activiteiten en concerten.

Toren van Bélem (op 1,6 km): een indrukwekkend fort gelegen in de rivier de Taag, aan het begin van de riviermonding, gebouwd in de 16e eeuw door koning Manuel I, met als doel de ingang naar de rivier te beschermen tegen eventuele aanvallen.

Monument der ontdekkingen (1,5 km): gebouwd in 1960 ter nagedachtenis aan de vijfhonderdste sterfdag van Hendrik de Zeevaarder. Het monument torent hoog uit over de rivier en de omgeving. Binnen in het monument is een lift die u naar een terras brengt waar u een adembenemend panoramisch uitzicht hebt over Lissabon en de monding van de Taag.

Een kort ritje vanaf het hotel brengt u naar het centrum van Lissabon en naar de prachtige stranden van Estoril en Cascais. De internationale luchthaven van Lissabon ligt op 20 minuten rijden.


 
  • j8_location_01.jpg
  • j8_location_02.jpg

Snelboeker

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.