Hotel Jeronimos 8 ligger i Belem, Lissabon, Portugals hovedstad

GPS Koordinater: Breddegrad 38º 41' 53.90'' N Længdegrad 9º.12' 18.04'' V

Hotel Jeronimos 8 har en ideel beliggenhed. Det er nemt at komme til alle Lissabons seværdigheder, især de historiske monumenter og bygninger, som Belém med rette er så kendt for.

Klosteret Jerónimos (200 meter fra hotellet): Det pragtfulde kloster, bygget i gotisk stil, blev bygget i det 16. århundrede.

Belems kulturelle center (400 meter fra hotellet): Et kulturelt kompleks med flere auditorier til dans, teater, koncerter m.m. og et konferencecenter, restaurant og bar. Få yderligere informationer om aktiviteter og koncerter i receptionen.

Belém tårnet (1,6 km): Imponerende fort, som ligger i Tejoflodens udmunding. Det blev bygget i det 16. århundrede af kong Manuel I. Fortet skulle beskytte indgangen til floden mod angreb.

Monument of the Discoveries (monumentet for de portugisiske opdagelsesrejsende) (1,5 km): Det blev skabt i 1960 til minde om 500-året for Henrik Søfarerens fødsel. Monumentet hæver sig højt over floden og dets omgivelser. Inden i monumentet er der en elevator, som tager dig op til terrassen, hvorfra der er en betagende panoramaudsigt over Lissabon og Tejos flodmunding.

Efter en kort køretur fra hotellet er man i Lissabons centrum eller ved de vidunderlige strande i Estoril og Cascais. Den internationale lufthavn i Lissabon ligger kun 20 minutters kørsel fra hotellet.


 
  • j8_location_01.jpg
  • j8_location_02.jpg

Bestilling

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.