EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorskSwedishDutch
SW-HotelGuide > PORTUGAL > Berge/Serra da Estrela
  • serra_est01.jpg
  • serra_est02.jpg
  • serra_est03.jpg

Die Berge von Portugal, Hotels in Serra da Estrela

Als hoogste punt van continentaal Portugal, is de bergketen die bekend staat als de Serra da Estrela een belangrijk en fascinerend onderdeel van de geschiedenis, cultuur en geografie van dit welvoorziene land. Hoewel het vandaag de dag goed bereikbaar is via de moderne snelwegen, is het een tijdloze plek, waar de grootsheid van de natuur en de oude kastelen, de vestingen en de manier van leven nog immer dominant aanwezig zijn.
Mehr dazu . . .
Dorpjes die onveranderd lijken sinds de middeleeuwen bieden stevige en machtige bergkost. Geitenlam, riviervis, wild; geroosterd boven houtskool of verwerkt in een stevige stoofpot, met bergkruiden en vergezeld van een glas regionale wijn, vormen een perfecte aanvulling op het prachtige landschap.

Elk dorpje is speciaal, maar de geschiedenis van Belmonte is wel heel boeiend. Hier werd de Joodse bevolking, die in de 13e eeuw al steeds groter werd, eeuwenlang gedwongen om hun religie en cultuur in het geheim te praktiseren, en dit werd pas een paar decennia geleden “ontdekt”.

Maar het is vooral de natuur die bezoekers trekt. In de warmere jaargetijden voeren wandelingen u langs landelijke taferelen, ijsvalleien, prachtige en zeldzame flora en fauna en adembenemende uitkijkposten. In de winter maakt de sneeuw het allemaal nog schilderachtiger en biedt het uitstekende wintersportmogelijkheden.

Ongeacht het jaargetijde, deze unieke bestemming heeft altijd iets speciaals te bieden.


Unsere am besten bewerteten Hotels
4-Sterne Serra da Estrela Hotels
H2otel Congress & Medical Spa

Das schöne, neue 4-Sterne H2otel Congress und Medical Spa ist umgeben von der dramatischen Landschaft des Serra da Estrela Naturparks. Das Wasser ist zentral mit einem eleganten, modernen Thermalbehandlungszentrum, einem Spa und einem Bereich, um das Wasser zu genießen. Die wunderbare Architektur, zeitgemäße Einrichtungen, spannende Aktivitäten und die schöne, natürliche Umgebung sorgen für eine einzigartige und inspirierende Destination.

Verfügbarkeit prüfen

Zimmer pro Nacht und Frühstück-ohne Zusatzbeträge

Preise prüfen

sw-autos_en

Wir verwenden Cookies in der Bereitstellung unserer Services. Durch die Benutzung unserer Services stimmen Sie dem Einsatz von Cookies zu.