Rom og suiter på Gran Hotel Atlantis Bahía Real

Gran Hotel Atlantis Bahía Real tilbyr romslige, komfortable rom som fanger skjønnheten i de naturlige omgivelsene. Alle rommene har store balkonger eller terrasser, og de fleste tilbyr fantastisk utsikt over havet med småøya Lobos i forgrunnen og Lanzarote i det fjerne. Rommene med hageutsikt, har utsikt mot de herlige tropiske hagene og bassengområdet. Smakfull innredning, skreddersydde møbler og luksuriøse detaljer skaper en innbydende atmosfære der gjestene virkelig kan føle seg "spesielle".

Standardfasiliteter inkluderer et utvalg av sengestørrelser på dobbeltrom, en putemeny, klimaanlegg, Internettilgang med kabel, satellitt-TV, telefon, safe og mini bar. De utsøkte private baderommene har alle doble vaskeservanter, et stort speil, hårføner, morgenkåpe, tøfler og gratis toalettartikler. Badekar- og dusjfasiliteter varierer avhengig romtype.

Hotellet tilbyr 24-timers romservice.

Dobbeltrom
Disse store rommene på 44 kvm er innredet i lyse, kremede nyanser som utfyller dagslyset som stråler gjennom de store vinduene mot balkongen. Dekorative vegger forsterker stuens frittliggende følelse med behagelige lenestoler som gir en attraktiv selskapelig plass. Disse rommene er tilgjengelige for enkelt eller dobbelt bruk og ligger i første etasje og hotellets lavere etasjer med utsikt over vakker hage, bassenget eller havet.

Junior suite
Disse større rommene på 60 kvm er ideelle for familier og ligger i første etasje i nærheten av utendørsfasiliteter for barn, og tilbyr nydelig utsikt over hagen, bassengene eller havet fra store terrasser. Paleveggene utfyller de subtile fargene på stoffer, som skaper en varm og innbydende atmosfære, der en tanke er tenkt for hvert medlem av familien. Barn vil få en velkomstgave, deres eget sett med toalettsaker, gratis kjeks og melk ved leggetid (på forespørsel) og badekåper. Ulike babyfasiliteter tilbys også.

Atlantic suiter
Disse fantastiske ekstra romslige rommene på 95 kvm har en velutstyrt stue med panoramavinduer, en stor garderobe og store romslige terrasser med praktfull utsikt over havet. Klassiske møbler og rike tekstiler skaper en elegant salongatmosfære i disse rommene. Badet har et badekar med hydromassasje og et separat dusjkabinett.

Royal Suite
Disse staselige rommene på 190 kvm har to soverom med privat bad og individuelle garderober, stue, spisestue og kjøkken. Vakre terrasser tilbyr fantastisk utsikt mot havet og luksuriøse detaljer gir gjestene maksimal komfort og velvære. Hovedbadet inneholder et rundt boblebad og en separat massasjedusj, mens gjestebadet har et boblebad og en separat dusj. Et 8 meter langt panoramavindu gir fantastisk havutsikt fra stuen og spisestuen.Sjekk Prisene og Bestill Online

Quickbooker


EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 001room.jpg
  • 002room.jpg
  • 003room.jpg
  • 004room.jpg
  • 005room.jpg
  • 006room.jpg
  • 007room.jpg
  • 008room.jpg
WIFI
Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.