Møtearrangementer på Fuerteventura

Gran Hotel Atlantis Bahía Real tilbyr et imponerende utvalg av spesialiserte forretningstjenester som garantert kommer til å bidra til suksess for arrangementet ditt, og samtidig forhekse besøkende deltakere. Tallrike forretningsarrangementer har vært arrangert på hotellet, og har tatt med seg representanter fra forskjellige sektorer og yrker som farmasøyter, kosmetologer, finansutdannede og bilsektorer.

Arrangører kan velge fra et flott utvalg av møte- og konferanserom som er designet for å dekke alle bedriftens behov, alt fra 64 kvm til 448 kvm, med plass til mellom 30 til 450 deltakere. Det tilbys også to multifunksjonelle områder og mindre grupperom. Alle møterommene er utstyrt med terrasser for kaffepauser, spesialisert audiovisuelt utstyr, Wi-Fi, dagslys og klimaanlegg, mens vanlige fasiliteter inkluderer papir, blyant og mineralvann.

Når arbeidet er over, kan delegater koble helt av med flere ulike former for underholdning som de blir tilbudt på slutten av dagen. Dans til takten av sambarytmer under tematiske "Karneval hele året"-middager, slapp av i det hvite antrekket på "Ibiza-natt" eller nyt eksotiske dufter av "Arabisk natt under Fuerteventuras himmel" vil garantert gi en avslappende touch til den mer formelle forretningsdelen som foregår på dagen. Ulike utflukter, sport eller behandlinger på Spa Bahía Vital kan også organiseres på fritiden.Sjekk Prisene og Bestill Online

Quickbooker


EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 001random.jpg
  • 002random.jpg
  • 003random.jpg
  • 004random.jpg
  • 005random.jpg
  • 006random.jpg
  • 007random.jpg
WIFI
Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.