Gran Hotel Atlantis Bahía Real, Fuerteventura

Med en idyllisk beliggenhet på Fuerteventura tilbyr Gran Hotel Atlantis Bahía Real deg ultimativ luksus i enestående omgivelser. Ved inngangen til de silkeaktige, hvite sanddynene i naturreservatet Corralejo og med utsikt over den ensomme holmen Lobos som stiger opp av det turkise vannet i nord på Fuerteventura, kan gjestene nyte en praktfull utsikt over et av de vakreste stedene på øya.

Hotellet har utsøkt mauriskinspirerte "Mudejar"-arkitektur og palmer i tropiske hager som utfyller det naturlige landskapet perfekt, og du kan se bilder av drømmende arabiske palasser langt borte på magiske steder. Tilpassede møbler og tekstiler av god kvalitet sørger for ekstra eleganse til innredningen, mens små detaljer viser oppmerksomhet for å garantere gjestenes komfort.

Strålende havutsikt og romslige, familievennlige rom karakteriserer innkvarteringen, mens et forbløffende utvalg av fasiliteter inkludert et utvalg av fem restauranter, inkludert haute-cuisine fra Michelin-stjernekokk Carles Gaig, to utendørs svømmebasseng, et internasjonalt anerkjent spa, et bredt spekter av aktiviteter for barn og førsteklasses fasiliteter for møter og grupper.

Hotellet har mottatt en rekke priser for kvalitet og bærekraftig turisme, og tilbyr det beste av Kanariøyenes gjestfrihet på en av de flotteste stedene.Sjekk Prisene og Bestill Online

Quickbooker


EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 001home.jpg
  • 002home.jpg
  • 003home.jpg
  • 004home.jpg
  • 005home.jpg
  • 006home.jpg
  • 007home.jpg
WIFI
Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.