Gruppeferier på Gran Hotel Atlantis Bahía Real

Uansett hvilken grunn som bringer gruppen til Fuerteventura vil alle medlemmene garantert være fornøyde med de fasilitetene og spesialiserte tjenestene som Gran Hotel Atlantis Bahía Real tilbyr.

I tillegg til førsteklasses innkvartering og luksuriøse detaljer som venter grupper på dette hotellet, har også Gran Hotel Atlantis Bahía Real en rekke sportslige aktiviteter og utflukter som vil forbedre oppholdet deres på denne øya. Golfturer til Fuerteventuras golfklubb, storfiske i vannet rundt Fuerteventura og Lanzarote eller dykkerturer utenfor kysten av øyen Lobos er blant de spennende aktivitetene som hotellet tilbyr deg.

Du kan også utforske alle hjørner av Fuerteventura. Delta på quad-utflukter i nord, jeepsafari i nord, midt på øya eller i sør, eller utflukter til naturreservater og historiske byer. Og hva er vel bedre enn å tilbringe dagen med intense aktivitet enn med en hotellorganisert gourmetmiddagsutflukt til de beste autentiske og kvalitetsrike restaurantene rundt omkring på øya?

Hvis du feirer en mer formell anledning er hotellets Salon Real det perfekte sted for en gallamiddag eller stor bankett. Oppmerksomheten for detaljer karakteriserer dette hotellet og vil gjennomføres hele veien, og legger til det ultimate snevet av klasse og flotthet til arrangementet.Sjekk Prisene og Bestill Online

Quickbooker


EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 001random.jpg
  • 002random.jpg
  • 003random.jpg
  • 004random.jpg
  • 005random.jpg
  • 006random.jpg
  • 007random.jpg
WIFI
Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.