Fasiliteter på Gran Hotel Atlantis Bahía Real

Hotellets enestående rekke av fasiliteter kombinert med et imøtekommende personale og luksuriøse detaljer vil gi en spesiell opplevelse hver dag.

Klynger av palmer pynter opp i hagen som omgir de to utendørs svømmebassengene og et barnebasseng, som skaper en oaselignende atmosfære som blander skjønnhet med turkist vann og vulkanske øyer som ligger utenfor. Solsenger og parasoller ligger strødd rundt på dette området, noe som gir gjestene blendende utsikt over omgivelsene mens de lene deg tilbake og nyter solen.

Foreldre kan virkelig slappe av og vite at deres barn blir tatt godt vare på. Omfattende barnefasiliteter inkluderer en lekeplass, et minidisco om ettermiddagen og en miniklubb for barn mellom 4 og 12 år. En barneklubb vil holde alle barn over 7 år underholdt med sitt spillested og PlayStation-hjørne. Babyer blir også tatt hånd om med: babymat, intercom-skjermer, badekar, barnesenger og ovner til tåteflasker, er blant de mange fasilitetene som står til gjestenes disposisjon.

Hotellets Bahía Vital Spa som rommer 3000 kvm tilbyr et omfattende utvalg av innendørs og utendørs anlegg i luksuriøse omgivelser som tilbyr spektakulær havutsikt. Hydroterapier og skjønnhetsbehandlinger kan kombineres med fitnessprogrammer i et moderne treningsstudio.

Hvis du planlegger et gruppearrangement eller forretningsmøte kan du legge til en aura av trolldom til arrangementet dit på Gran Hotel Atlantis Bahía Real. Stedet er vakkert og du kan velge mellom en rekke fullt utstyrte møterom. Etter arrangementet kan ulike aktiviteter og pakker med moromiddager organiseres for de dyrebare fritidsøyeblikkene.

Gran Hotel Atlantis Bahía Real tilbyr også en butikk, en suvenirbutikk, Internettilgang på alle rom, Wi-Fi i lobbyen og møterom, leiebil, barnevakt og klesvask. En gratis buss tilbyr transport til og fra Corralejo strendene.Sjekk Prisene og Bestill Online

Quickbooker


EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 001facilities.jpg
  • 002facilities.jpg
  • 003facilities.jpg
  • 004facilities.jpg
  • 005facilities.jpg
  • 006facilities.jpg
  • 007facilities.jpg
WIFI
Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.