Groepsvakanties in het Gran Hotel Atlantis Bahía Real

Wat de reden ook is voor de komst van uw groep naar Fuerteventura, de groepsleden zullen opgetogen zijn over de faciliteiten en de gespecialiseerde service waarin het Gran Hotel Atlantis Bahía Real voorziet.

Naast de topaccommodatie en de luxe details die de groepsleden te wachten staan in dit hotel, heeft het Gran Hotel Atlantis Bahía Real verschillende sportactiviteiten en uitstapjes achter de hand, die extra glans geven aan hun verblijf op het eiland. Golftripjes naar de Fuerteventura Golf Club, sportvissen in het water rond Fuerteventura en Lanzarote of duiktochten voor de kust van het eilandje Lobos zijn zo maar wat voorbeelden van de vele spannende activiteiten die het hotel voor u in petto heeft.

U kunt ook over land elke uithoek van Fuerteventura gaan ontdekken. U neemt dan deel aan de quadexcursies in het noorden, jeepsafari's in het noorden, het midden of het zuiden van het eiland of uitstapjes naar de afgelegen natuurreservaten en de historische dorpjes. En wat is nu een betere manier om een actieve dag af te sluiten dan met een door het hotel georganiseerde dinerexcursie voor fijnproevers naar de beste authentieke kwaliteitsrestaurants die verspreid liggen op het eiland?

En als u iets wilt vieren dat wat formeler is, is Salon Real in het hotel de perfecte locatie voor een galadiner of een groot banket. De aandacht voor detail die dit hotel zo kenmerkt, is alom aanwezig en draagt bij aan het ultieme gevoel van stijl en klasse voor uw evenement.Check tarieven en boek online

Snelboeker


EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 001random.jpg
  • 002random.jpg
  • 003random.jpg
  • 004random.jpg
  • 005random.jpg
  • 006random.jpg
  • 007random.jpg
WIFI
Kaart verbergen button.png

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.