Gran Hotel Atlantis Bahía Real, Fuerteventuralla

Sijoitettu idylliselle sijainnille Fuerteventuralla, Gran Hotel Atlantis Bahía Real tarjoaa teille äärimmäisen ylellisyyden verrattomalla ympäristöllä. Sijaiten Corralejo luonnonpuiston pehmeiden valkoisten hiekkadyynien alussa ja avautuen yli Lobos yksinäisen saaren joka nousee Fuerteventuran pohjoisosan turkoosista vesistä, vieraille lahjoitetaan upeat näköalat yli yhden saaren kauneimmista paikoista.

Hotellin erinomainen maurilais inspiroitu “mudejar” arkkitehtuuri ja palmupuilla täytetyt trooppiset puutarhat täydentävät täydellisesti luonnon maisemaa, loihtien kuvia unenomaisista arabialaisista palatseista kaukaisissa lumoavissa sijainneissa. Käsin tehdyt huonekalut ja laatukankaat lisättynä sisustuksen hillittyyn tyylikkyyteen samalla kun pienet yksityiskohdat ilmaisevat pikkutarkasta huomioonotosta joka on asetettu takaamaan vieraiden mukavuus.

Upeat merinäköalat ja tilavat, perheystävälliset huoneet ovat tyypillisiä majoitukselle samalla kun hämmästyttävä valikoima tiloja sisältää viisi ravintolaa, sisältäen Michelin-tähden omaavan keittiömestari Carles Gaigin korkeatasoisen keittiön, kaksi ulkoilma uima-allasta, kansainvälisesti arvostetun kylpylän, laajan valikoiman aktiviteettejä lapsille ja ensiuokan kokous- ja ryhmäpalvelut.

Lukemattomien palkintojen vastaanottaja sitoutuen laatuun ja kestävään turismiin, tämä ylellinen hotelli tarjoaa parasta Kanariansaarten vieraanvaraisuudesta yhdellä sen hienoimmista sijainneista.Tarkista hinnat ja varaa online

Pikavaraus


EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 001home.jpg
  • 002home.jpg
  • 003home.jpg
  • 004home.jpg
  • 005home.jpg
  • 006home.jpg
  • 007home.jpg
WIFI
Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.