Gran Hotel Atlantis Bahía Real’in tilat

Hotellin erinomainen valikoima tiloja yhdessä kohteliaan henkilökunnan ja ylellisten yksityiskohtien kanssa lisäävät erityiskosketuksen jokaiseen päiväänne.

Palmupuiden ryhmä kaunistaa puutahoja jotka ympäröivät kahta ulkoilma uima-allasta ja lastenallasta, luoden keitaan tapaisen puitteen joka yhdistää kauniisti turkoosin veden sekä takana olevat tulivuoriperäiset saaret. Aurinkotuolit ja -varjot on laitettu ympäri tätä aluetta, tarjoten vieraille häikäisevät näköalat yli ympäristön kun he asettuvat makuulle ja ottavat aurinkoa.

Vanhemmat voivat todella rauhoittua ja rentoutua tietäessään että heidän lapsistaan pidetään hyvää huolta. Laajat tilat lapsille sisältävät leikkikentän, minidiskon iltapäivällä ja miniklubin 4-12 vuotiaille. Lasten klubi pitää yli 7-vuotiaat viihdytettyinä sen pelialueella ja play station nurkkauksella. Vauvat on otettu myös huomioon: lastenruoka purkit, sisäpuhelin näytöt, kylpyammeet, pinnasängyt ja tuttipullon lämmittäjät ovat osa monista palveluista jotka ovat näiden kallisarvoisten vieraiden käytössä.

Hotellin 3000 m² Bahía Vital kylpylä tarjoaa laajan valikoiman sisä- ja ulkotiloja ylellisessä ympäristössä joka tarjoaa loistavat merinäköalat. Vesiterapiat ja kauneushoidot voidaan täydentää kuntoiluohjelmilla huippukuntosalilla.

Jos suunnittelette ryhmätapahtumaa tai yrityskokousta, lisätkää lumoavaisuuden ja hienostuneisuuden säteilyä tilaisuuteenne Gran Hotel Atlantis Bahía Real´ssa. Puite on kaunis, siellä on joukko täysin varustettuja kokoushuoneita joista valita ja, liiketoimen päätteksi, monet aktiviteetit ja hauskat illalliset voidaan järjestää vapaa-ajan kallisarvoisille hetkille.

Gran Hotel Atlantis Bahía Real tarjoaa myös putiikin, matkamuistomyymälän, internet yhteyden kaikissa huoneissa, Wi-Fin aulassa ja kokoushuoneissa, autonvuokraus palvelut, lastenhoito- ja pesulapalvelut. Ilmainen linja-auto tarjoaa kohteliaisuuspalvelun Corralejon rannoille ja takaisin hotelliin.Tarkista hinnat ja varaa online

Pikavaraus


EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 001facilities.jpg
  • 002facilities.jpg
  • 003facilities.jpg
  • 004facilities.jpg
  • 005facilities.jpg
  • 006facilities.jpg
  • 007facilities.jpg
WIFI
Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.