Værelser og suiter på Gran Hotel Atlantis Bahía Real

Gran Hotel Atlantis Bahía Real byder på rummelige, komfortable værelser der fanger skønheden i de naturlige omgivelser. Alle værelser har store balkoner eller terrasser, de fleste med fantastisk havudsigt med Lobos i forgrunden og Lanzarote i baggrunden. Værelser med haveudsigt kigger ud over den dejlige tropiske have og poolområdet. Smagfuld indretning, skræddersyede møbler og luksuriøse detaljer skaber en indbydende atmosfære hvor gæsterne vil føle sig “specielle”.

Standard faciliteter inkluderer valg af sengestørrelse på dobbeltværelser, pudemenu, aircondition, kablet internetadgang, satellit tv, direkte telefonlinje, sikkerhedsboks og minibar. Det udsøgte en-suite badeværelse inkluderer dobbelte håndvaske, forstørrelsesspejl, hårtørrer, badekåbe, morgensko og gratis toiletartikler. Badekar og bruserfaciliteter afviger efter værelsestype.

Hotellet leverer 24-timers roomservice.

Double Rooms
Disse store 44 m² værelser er indrettet i lyse, cremefarver der kompletterer det naturlige lysindfald gennem de store balkonvinduer. Dekorationer på væggene i stuedelen understreger hyggen, og komfortable lænestole giver et attraktivt sted at slappe af. Disse værelser er tilgængelige som enkelt- eller dobbeltværelser og er beliggende i stueetagen og de nedre etager på hotellet, med smuk udsigt til haven, poolen eller havet.

Junior Suite
Disse store 60 m² værelser er ideelle for familier og er beliggende i stueetagen nær de udendørs faciliteter for børn, og byder på dejlig have-, pool- eller havudsigt fra rummelige terrasser. Blege vægge kompletterer de afdæmpede farver på stofferne og skaber en varm og indbydende atmosfære hvor der er tænkt på alle familiens medlemmer. Børnene vil modtage en velkomstgave, deres eget sæt toiletartikler, gratis kiks og mælk til sengetid (på bestilling) og badekåber. Der er også diverse babyfaciliteter til rådighed.

Atlantic Suites
Disse flotte ekstra store 95 m² værelser rummer et velindrettet stueområde med panoramavinduer, stor garderobe og en lang rummelig terrasse med fantastisk havudsigt. Klassiske møbler og kvalitetsstoffer skaber en elegant stueatmosfære i disse værelser. Badeværelset inkluderer badekar med hydromassage og separat brusekabine.

Royal Suite
Disse flotte 190 m² suiter inkluderer to soveværelser med en-suite badeværelser og individuelle garderober, stue, spisestue og et køkken. Fantastiske terrasser med flot havudsigt og luksuriøse detaljer byder gæsterne på maksimal komfort og velvære. Det største badeværelse indeholder en rund whirlpool og separat hydromassage bruser mens gæstebadeværelset har en whirlpool og en separat bruser. Et 8 meter langt panoramavindue byder på fantastisk havudsigt fra stue og spisestue.Tjek priser og bestil online

Bestilling


EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 001room.jpg
  • 002room.jpg
  • 003room.jpg
  • 004room.jpg
  • 005room.jpg
  • 006room.jpg
  • 007room.jpg
  • 008room.jpg
WIFI
Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.