Hotell Palácio dos Melos Viseu Portugal

I en historisk byggnad som formar en del av den ursprungliga ingången till Viseus gamla stadsdel ligger det femstjärniga hotellet Hotel Palácio dos Melos. Det är bara fem minuters promenad från de viktigaste platserna, så du kan inte ha ett bättre läge för att besöka denna dolda juvel i en region med mycket vacker natur.

Du kommer att tycka mycket om baren och esplanadens vackra vyer, vilket ger dig en unik utsiktsplats där du kan njuta av utsikten och och aktiviteterna i Viseus pulserande centrum. Dela gärna denna speciella plats med någon särskild person; att ta en drink här vid solnedgången är bara en av många små ögonblick som gör att du kommer att trivas bra här.

Hotellets huvudbyggnad har all den lyx och storslagenhet man kan förvänta sig av ett palats och den nya flygeln tillför ett modernt element i en hänförande blandning. Här finns all modern komfort och bekvämligheter, såsom trådlöst internet, vilket gör Palácio dos Melos till det perfekta valet för den som både vill uppleva dess unika förflutna och uppskatta det bästa av nutiden.

A härlig upplevelse under din semester!HOTÉIS MONTEBELO
Penalva do Castelo - Casa da Ínsua
Vale da Aguieira - Montebelo Aguieira Lake & Resort Spa
Viseu - Palácio dos Melos Hotel :: Montebelo Hotel & Spa :: Príncipe Perfeito Hotel

Quickbooker

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.