Hotel Palácio dos Melos Viseu Portugal

I en historisk bygning, som er en del af den originale port til Viseus historiske centrum ligger det 5-stjernede Hotel Palácio dos Melos. Hotellet ligger kun nogle få minutters gåtur fra de vigtigste seværdigheder, så man kan ikke bo bedre, når man besøger denne uopdagede juvel, som ligger i en naturskøn region.

Man vil nyde baren og den fortryllende udsigt fra promenaden, hvorfra man har et godt udgangspunkt til at betragte seværdighederne og aktiviteterne i Viseus livlige bymidte. Det er et dejligt sted at sidde sammen med en, der betyder noget for en. En drink, mens solen går ned, er et af de små øjeblikke, der gør indtryk.

Hotellets hovedbygning er fyldt med al den luksus og pragt, som man vil forvente af et palads, og den nye fløj giver det en fortryllende blanding af nyt og gammelt. Der er alle moderne bekvemmeligheder og faciliteter til rådighed såsom trådløst internet, hvilket gør Palácio dos Melos til det perfekte valg for personer, som elsker fortiden samtidig med at de værdsætter det bedste fra nutiden.

Her har man et pragtfuldt feriested!HOTÉIS MONTEBELO
Penalva do Castelo - Casa da Ínsua
Vale da Aguieira - Montebelo Aguieira Lake & Resort Spa
Viseu - Palácio dos Melos Hotel :: Montebelo Hotel & Spa :: Príncipe Perfeito Hotel

Bestilling

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.