Restauranger och Barer

Restaurangmenyn på Casa da Ínsua har valts med stor noggrannhet för att se till att det finns något för alla smaker. Det finns ett stort urval av internationella och portugisiska rätter, men man är naturligtvis stolta över regionens delikatesser och de typiska rätterna. Det finns en á la Carte meny som inkluderar köksmästarens rekommendationer.

Stilen har också valts så att alla kan få något som passar. Den är modern men också smakfull och raffinerad. Tillräckligt avslappnad för att vara bekväm men så elegant och med sådan utmärkt service att den också är idealisk för en mer formell måltid.

Vinlistan tillhör restaurangens allra största höjdpunkter. På Casa da Ínsua finner du ett utsökt urval av Dão-regionens viner, samt även andra avgränsningar. Samtliga viner har valts av experter för att säkerställa att du inte bara har det bästa som en måltid kan erbjuda, men att du får uppleva det bästa och allra mest spännande som regionen producerar.

Nära restaurangerna finner du baren som bjuder in dig att prova den överdådiga komforten. Här serveras ett stort urval förfriskningar och du behöver mycket disciplin för att kunna lämna den avslappnade atmosfären efter bara en drink. Det finns också barservice på esplanaden så att du kan njuta av dom gröna omgivningarna och den friska, vederkvickande luften.Quickbooker

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.