Restauranter og Barer

Restaurant Casa da Insuas meny er nøye utvalgt for å sikre at det er noe for enhver smak. Det finnes en rekke internasjonale og portugisisk retter, men den er selvsagt stolt av de regionale delikatessene og typiske retter som tilbys. Det er også en á la carte meny som inneholder kokkens anbefalinger.

Stilarten har også blitt valgt for å gjøre alle til lags. Den er mer moderne, smakfull og raffinert. Avslappet nok til å være komfortabel, men samtidig er den elegant og med god service slik at den også er ideell for et mer formelt måltid.

Vinkartet er et spesielt høydepunkt i restauranten. På Casa da Insua finner du et utsøkt utvalg av viner fra Dão regionen, samt andre demarkasjoner. Alle vinene har blitt valgt av eksperter for å garantere at du ikke bare har det beste akkompagnementet til måltidet, men at du også kan oppleve det beste og mest spennende som regionen produserer.

Nær restaurantene finner du baren som inviterer deg til å nyte den luksuriøse komforten. Et bredt spekter av flytende forfriskninger blir servert her, og du trenger mye disiplin for å forlate den avslappede atmosfæren etter bare én drink. Det finnes også en barservice på terrassen slik at du kan nyte de frodige omgivelsene og frisk, mild luft.Quickbooker

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.