Bars en Restaurants

Het menu van het restaurant van het Casa da Ínsua is zorgvuldig samengesteld. Er is gegarandeerd iets voor elke smaak. Er is een ruime keus aan internationale en Portugese gerechten, maar het restaurant is vooral trots op de regionale delicatessen en de typische gerechten die het op de kaart heeft staan. Er is een à la carte menu inclusief de aanbevelingen van de chef.

Ook de stijl werd gekozen om iedereen een plezier te doen. Iets moderner, smaakvol en geraffineerd. Gemoedelijk genoeg om comfortabel te zijn, en toch zo elegant en met zo'n goede bediening dat het ook ideaal is voor formele gelegenheden.

De wijnkaart is een bijzonder hoogtepunt van het restaurant. In Casa da Ínsua treft u een exclusieve keur aan wijnen uit de Dão-regio, maar ook uit andere gebieden. Alle wijnen zijn zorgvuldig door experts uitgezocht om ervoor te zorgen dat u niet alleen het beste gezelschap voor uw gerecht hebt, maar ook zodat u het beste en spannendste dat deze regio produceert zelf kunt ervaren.

Vlakbij de restaurants vindt u de bar, waar u heerlijk kunt genieten van het luxe comfort. Hier wordt een ruim aanbod aan verfrissende drankjes geserveerd, en u hebt wel veel discipline nodig om al na een drankje deze gemoedelijke sfeer weer te verlaten. Er is ook bediening op de esplanade, zodat u heerlijk kunt blijven genieten van de weelderig groene omgeving en de frisse, zachte lucht.Snelboeker

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.