• meetings01.jpg

Konferansested i Porto

BessaHotel har en flott beliggenhet for dine konferanser, presentasjoner eller møter. Fra Portos kommersielle business område er det også nær tilgang til hovedveiene og enkel tilgang til Porto flyplass. Dersom du ønsker å gjøre transporten mellom flyplassen og hotellet enda enklere, hvorfor ikke benytte transport med privatsjåfør?

9 multifunksjonelle rom er spesielt rettet mot møter, konferanser og presentasjoner. Den nyeste teknologien og oppmerksom staff vil bidra til å gjøre forretningen til en suksess.

Det komfortable sitteområdet og B Corner er flotte steder til å slappe av og forberede seg før, under eller etter forretningsmøtet. I BRestaurant kan du starte dagen med buisness frokost, og her og i BBar og BTerrace kan du slappe av, gå over dagens forretnings- virksomhet, eller underholde gjestene dine over et måltid eller en drink.

Og hvis du har litt tid til overs, hvorfor ikke besøke en av de unike attraksjonene i Porto, som f.eks de fortryllende portvinhusene eller Serralves museumet?


 
Sjekk Prisene og Bestill Online her
HIDE button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.