• restaurants01.jpg
  • restaurants02.jpg
  • restaurants03.jpg

BessaHotel Restaurant

BRestaurant
Deze ruimte is met de grootste zorg zo ontworpen dat overdag optimaal wordt geprofiteerd van de natuurlijke lichtinval en dat het 's avonds een intieme plek wordt. In deze subtiele sfeer is Chef Vitor de Matos gespecialiseerd in de Iberische fusion-keuken, waarbij hij unieke gerechten maakt die allemaal zijn gebaseerd op de tradities en ingrediënten van de Iberische keuken.

Het ontbijt wordt elke dag geserveerd van 07.00 tot 10.30 uur, de lunch van maandag tot vrijdag tussen 12.30 en 14.30 uur en op zaterdag en op zon- en feestdagen van 13.00 tot 14.30 uur, het diner tussen 20.00 en 23.00 uur.

BBar
BBar is veel meer dan alleen een bar. Geschilderd in warme kleuren, worden hier heerlijke drankjes geserveerd. Ook wordt er een volledig menu aangeboden, variërend van broodjes tot aperitiefjes, van tapas tot desserts. De BBar is open van 10.00 tot 01.00 uur van zondag tot donderdag en op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 02.00 uur.

BTerras
BTerras heeft een al frescosfeer en het is de ideale plek om voor of na het diner heerlijk te ontspannen met een glas champagne of port.


 
Check tarieven en boek online
HIDE button.png

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.