• meetings01.jpg

Conferentielocatie in Porto

BessaHotel beschikt over een fantastische locatie voor uw conferentie, presentatie of bespreking. Omdat het is gelegen in het commerciële zakencentrum van Porto, zijn alle grote toegangswegen in de buurt en is ook het vliegveld van Porto eenvoudig bereikbaar. En als u de rit tussen het vliegveld en het hotel nog eenvoudiger wilt maken, kunt u zich laten rijden door een privéchauffeur.

De 9 multifunctionele zalen zijn speciaal ingericht en uitgerust voor besprekingen, conferenties en presentaties. De allernieuwste technologieën en het attente personeel maken van uw zakelijke bijeenkomst een gegarandeerd succes.

Het comfortabele zitgedeelte en de B-hoek zijn uitstekende ruimtes om te ontspannen of om u voor te bereiden voor uw bijeenkomst. In het BRestaurant kunt u uw dag beginnen met een zakelijk ontbijt, en hier en in de BBar en op het BTerras kunt u achterover leunen, de zaken van de dag nog eens doorbespreken, of uw gasten onderhouden tijdens een drankje en een hapje.

En als u nog wat vrije tijd overhebt, brengt u een bezoek aan de unieke bezienswaardigheden van Porto, zoals de pittoreske Porthuizen of het Serralvesmuseum.


 
Check tarieven en boek online
HIDE button.png

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.