• meetings01.jpg

Konferenssi tapahtumapaikka Portossa

Erinomainen sijainti teidän konferenssia, esittelyä tai kokousta varten. Porton kaupankäynnin ja liiketoimen alueella, se on myös lähellä pääkatuja ja sieltä pääsee helposti Porton lentokentälle. Jos haluatte lentokentän ja hotellin välisen kuljetuksenne jopa vielä mukavammaksi, miksi ei käyttää kuljetusta yksityisellä kuljettajalla?

9 monitoimihuonetta on erityisesti soviteltu kokouksia, konferenssejä ja esittelyjä varten. Uusin teknologia ja huomioiva henkilökunta auttaa tekemään liiketoiminnastanne menestyksen.

Mukava istuma-alue ja B nurkkaus ovat erinomaisia alueita rentoutumaan tai valmistelemaan ennen tai jälkeen liiketoimenne tai sen aikana, B ravintolassa voitte aloittaa päivänne liiketoimi aamiaisella, ja täällä sekä B baarissa ja B terassilla voitte rentoutua, käydä läpi päivän liiketoimea, tai viihdyttää vieraitanne ruoalla tai juomilla.

Ja jos on vapaa-aikaa, miksi ei vierailla yhdessä Porton ainutlaatuisista nähtävyyspaikoista, kuten viehättävissä portviini taloissa, tai Serralves museossa?


 
Tarkista hinnat ja varaa online
HIDE button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.