Hotel Jerónimos 8 ligger i Belem, Lisboa, Portugals hovedstad

GPS koordinater: Breddegrad 38 º 41'53.90'' N Lengdegrad 9 º.12' 18.04'' W

Hotel Jeronimos 8 har en privilegert posisjon, ideelt plassert for å besøke alt Lisboa har å tilby, særlig de historiske monumentene og bygningene som Belém med rette er berømt for.

Jerónimos klosteret (200 meter fra hotellet): En storslått kloster i Manueline stil, bygget i det 16. århundre.

Kultursenter i Belem (400 meter fra hotellet): Et kulturelt kompleks med flere auditorier som presenterer dans, teater, konserter, etc. et konferansesenter, restaurant og bar. For informasjon om aktiviteter og konserter kan du spørre i resepsjonen.

Belém tårnet (1,6 km): En imponerende festning som ligger ved innseilingen til elven Tagus, bygget i det 16. århundre av kong Manuel I. Målet var å beskytte inngangen av vassdraget fra eventuelle angrep.

Oppdagermonumentet (1,5 km): Bygget i 1960 til minne om 500 årsdagen til sjøfareren Henriks fødsel. Monumentet ruver over elven og omgivelsene. Inne i monumentet er det en heis som tar deg opp til en terrasse med en fantastisk panoramautsikt over Lisboa og Tagus elvemunning.

En kort kjøretur fra hotellet vil føre deg til Lisboas sentrum, men også til de fantastiske strendene i Estoril og Cascais. Den internasjonale flyplassen i Lisboa er en 20 minutters kjøretur unna.


 
  • j8_location_01.jpg
  • j8_location_02.jpg

Quickbooker

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.