Hotel Jeronimos 8 on sijoitettu Belemiin, Lissaboniin, Portugalin pääkaupunkiin

GPS koordinaattorit: Leveysaste 38º 41' 53.90'' P Pituusaste 9º.12' 18.04'' L

Hotel Jerónimos 8 on etuoikeutetulla paikalla; ihanteellisesti sijoitettu nähdäkseen  kaikki mitä Lissabonilla on tarjottavana, erityisesti historialliset muistomerkit ja rakennukset joista Belém on oikeutetusti tunnettu.

Jerónimosin luostari (200 metriä hotellilta); upea Manueline tyylinen luostari, joka on rakennettu 1500-luvulla.

Belémin kulttuurinen keskus (400 metrin päässä); kulttuurikompleksi monella auditorioilla joissa esitetään tanssia, teatteriesityksiä, konsertteja jne. ja siellä on myös konferenssikeskus, ravintola, baari. Jos haluatte tietoa aktiviteeteistä ja konserteista, kysykää vastaanotosta.

Belémin torni (1,6 km); Vaikuttava linnoitus joka sijaitsee Tagus joella, suiston sisääntulossa, ja jonka kuningas Manuel I rakennutti 1500-luvulla. Tähtäimenä oli suojata joen sisääntuloa kaikilta hyökkäyksiltä.

Tutkimusten muistomerkki (1,5 km); Rakennettu vuonna 1960 Purjehtija Henryn syntymän vuosijuhlan muistoksi, muistomerkki kohoaa yli joen ja ympäristön. Muistomerkin sisällä on hissi joka vie teidät terassille joka tarjoaa henkeäsalpaavat panoraama näköalat yli Lissabonin ja Tagus suiston.

Lyhyt ajomatka hotellilta vie teidät Lissabonin keskustaan ja myös Estorilin ja Cascaisin ihanille rannoille. Lissabonin kansainvälinen lentokenttä on 20 minuutin ajomatkan päässä.


 
  • j8_location_01.jpg
  • j8_location_02.jpg

Pikavaraus

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.