Locatie Carcavelos, vlakbij Lissabon, Sintra, Estoril en Cascais

GPS coördinaten: Geografische breedte: 38°40'59.89"N Lengte: 9°20'31.32"W

Het 4-sterrenhotel Praia Mar ligt op maar 20 kilometer van het centrum van Lissabon, eenvoudig en snel per auto te bereiken of per trein langs de prachtige kustroute. Ideaal om te genieten van alle bezienswaardigheden en de geneugten die deze opwindende stad te bieden heeft. Als het hierdoor klinkt als een stadshotel, is het volgende wellicht een aangename verrassing voor u: het ligt op een rustige locatie op maar een paar stappen van het prachtige goudkleurige zandstrand van Carcavelos.

En alle trekpleisters van Estoril (inclusief het casino) en van Cascais liggen op maar een paar minuten, inclusief uitstekende restaurants en een paar van de beste golfbanen van Portugal. Maar een klein stukje naar het noorden ligt het natuurreservaat Sintra-Cascais, met een prachtig berglandschap en misschien wel het mooiste pittoreske stadje van Portugal: Sintra, met een plaats op de werelderfgoedlijst van UNESCO, met sprookjesachtige kastelen en paleizen.


 
  • 5.jpg
  • praia_mar_facilities02.jpg
  • praia_mar_location_01.jpg
  • praia_mar_location_02.jpg

Snelboeker

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.