Praia Mar Carcavelos faciliteter hoteller

Man vil sikkert sidde længe over morgenmadsbuffeten, som serveres i restaurant Rosa dos Ventos på ottende etage, hvor man kan sidde og nyde den smukke og interessante udsigt. Kom tilbage til frokost eller middag, eller sæt dig i baren, som ligger på samme etage og også har den mest fantastiske udsigt.

Og hvis man får lyst til en forfriskende svømmetur, kan man vælge mellem det 240 m2 store udendørs swimmingpool (med pool bar) og den enorme strand, som ligger nogle få skridt fra hotellet. Hvis man har lyst til at gå en længere tur, er promenaden langs havet det perfekte valg. Conciergen kan også hjælpe til med at arrangere forskellige aktiviteter som f.eks. golf, ridning, tennis, cykling, sejlads, vandski og drage- og vindsurfing. Hvis man har lyst til indendørs aktiviteter, f. eks. bordtennis, kan man gå i the Games Room, som har direkte adgang til hotellets egen have.

Hvis man ønsker at holde kontakt med omverdenen, ligger computerrummet i stuen, hvor der er gratis internetadgang for hotellets gæster. Hvis man har sin egen computer med, vil man værdsætte den gratis trådløse internetforbindelse i alle værelser og offentlige områder.

Desuden er der room service, vækning, sikkerhedsbokse, vask og gratis parkering. Babysitting kan arrangeres mod ekstra betaling.


 
  • estoril.jpg
  • golf2.jpg
  • praia_mar_01.jpg
  • praia_mar_facilities01.jpg
  • praia_mar_facilities02.jpg

Bestilling

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.