Hotel Astorian sijainti Coimbrassa

GPS koordinaattorit: Leveysaste 40°12'27.99"N Pituusaste 8°25'49.64"W

Coimbra, Portugalin keskustassa, tunnetaan sen yliopistosta, yksi vanhimmista olemassaolevista. Opiskelijat antavat edelleen ylimääräisen lisän elämään ja aktiviteettin, mutta kauniit yliopistorakennukset ovat ne, erityisesti tunnettu Joanina kirjasto, yksi maailman rikkaimmin koristelluista, jotka vetävät suuremman osan kävijöistä puoleensa. Muita nähtävyyksiä joita ei tulisi jättää väliin ovat kasvitieteellinen puutarha ja 1100-luvun katedraali ja Hotel Astória ei voisi olla mukavammin sijoitettu näitä varten, Koska se on kirjaimellisesti parin minuutin kävelymatkan päässä.

Avautuen yli joenvarren, kävelymatkan päässä monilta tärkeimmiltä turistipaikoilta, juna-asemalta ja tyylikkäältä ostosalueelta, Astória on myös kaupallisen alueen sydämessä, tehden siitä ihanteellisen sekä loma- että liiketoimimatkaajille Coimbraan. Kuitenkin kun olette täällä, olisi harmi jos ette tutkisi ympärillä olevia alueita. Hotel Astórian mukava pääsy Lissabonin ja Porton välillä oleville pääteille tekee siitä ihanteellisen lähtökohdan josta tutkia tätä jännittävää aluetta.

Portugalin keskusta on usein huomaamatta jäänyt lomakohde. Täällä on runsaasti luonnonmaiseman kauneutta ja historiallisia paikkoja. Roomalaiset asutukset Conimbrigassa, esimerkiksi, ainoastaan lyhyen ajomatkan päässä Coimbrasta, on suurin tämän tyyppinen arkeologinen paikka Portugalissa. Täällä muistorikkaammat ovat monimutkaiset, hyvin säilytetyt mosaiikit. Museon pohjapiirros on tehty äärimmäisen hyvin ja sekä aikuiset että lapset pitävät siitä. Kun menette Coimbrasta kohti Atlanttia, teidät kuljetetaan takaisin keskiaikaan Montemor-o-Velhon romanttisessa linnoitetussa kaupungissa, mäellä joka nousee Mondegon tulvatasangolta. Ja ainoastaan parin minuutin ajomatkalla löydätte Figueira da Fozin kauniin kaupungin meren äärellä sen valtavalla kultaisella rannalla.


 
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg

Pikavaraus

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.