Hotel Astórias beliggenhed i Coimbra

GPS Koordinater: Breddegrad 40°12'27.99"N Længdegrad 8°25'49.64"W

Coimbra, som ligger midt i Portugal, er kendt for et af de ældste universiteter i Portugal. De studerende giver stadig liv i byen, men det er de smukke universitetsbygninger, som tiltrækker mange besøgende, især det berømte Joanina bibliotek, som er et af de mest udsmykkede universitetsbygninger i verden. Af andre "must see" seværdigheder kan nævnes de botaniske haver og katedralen fra det 12. århundrede, og Hotel Astória ligger kun et par minutter fra disse fantastiske seværdigheder.

Hotel Astória med udsigt over flodbredden, i gå-afstand fra de mest betydningsfulde turistseværdigheder, togstationen og det elegante shopping-område ligger i hjertet af byens kommercielle område, hvilket gør det ideelt for både forretnings- og ferierejsende i Coimbra. Men når man nu engang er i byen, bør man dog også udforske den omliggende region. Med Hotel Astórias nemme adgang til hovedvejen mellem Lissabon og Porto er det det ideelle udgangspunkt til at udforske den interessante region.

Portugals midte er ofte et overset ferierejsemål. Men området er rig på naturskønne og historiske steder. For eksempel ligger det største arkæologiske fund i hele Portugal, den romerske by i Conimbriga, kun en kort køretur fra Coimbra. Helt fantastisk er de velbevarede snørklede mosaikker. Museet er en stor fornøjelse at se for både børn og voksne. På tilbageturen mod Atlanterhavet, kommer man tilbage til middelalderen i fæstningsbyen Montemor-o-Velho, som ligger på en bakke højt over Mondegos flodslette. Når man fortsætter lidt længere, kommer man til den smukke kystby Figueira da Foz med store sandstrande.


 
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg

Bestilling

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.