Bussaco Palace Hotel Rom og Suiter

De store rommene med høye tak minner en om at dette er et palass. Rommene og suitene er alle innredet med tidsriktige møbler og stilarter som spenner over flere århundrer og helt frem til Art Nouveau. Bomulls sengetøy og håndklær er alle av flott portugisisk kvalitet. Alle rom har air condition, satellitt-TV, direkte telefon og de private badene har en hårføner.

Hvis du trenger enda mer plass og luksus, er det vakre suiter hvor du kan leve som en konge eller dronning. Dom Manuel og Dom Luis Junior Suiter har fantastisk utsikt over hagen, og den elegante og overdådige Queen Amélia Suiten har en tilfredsstillende størrelse med separat stue. Den fantastiske Royal Suiten har en enda mer palatial dimensjon, med spisestue og en fantastisk stue, garderobe og soverom. Den flotte balkongen tilbyr vakker utsikt over hagen og den omkringliggende skogen. Imperial Suiten består av Royal Suite og Superior rom.


 

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.